Wizz Air Beograd Hanover

Da li Wizz Air leti do Hanovera iz Beograda? Ako leti zanima me avio karta Wizz Air Beograd Hanover što povoljnija u periodu od 15-25 februara u jednom pravcu. Cile Šabac

Posetilac: Cile, Šabac
Datum: 08.01.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Wizz Air Beograd Hanover

Poštovani Cile,

Avio linija Wizz Air Beograd Hanover  postoji i odlično funkcioniše :) Što se tiče perioda koji ste naveli, od 15.2-25.2.2018. godine avo kartu Wizz Air Beograd Hanover  najpovoljnije možete kupiti 17. i 24. februara. Cena avio karte Wizz Air Beograd Hanover u navedenim danima iznosi 4778 din. za jednog putnika u jednom pravcu. Ukoliko se odlučite za ovu soluciju za Wizz Air avio kartu na relaciji Beograd Hanover javite nam se što pre pošto je broj mesta ograničen. Srdačno Vas pozdravljaju Vaše www.JeftineAvioKarte.rs

Wizz Air Beograd Hanover informacije i rezervacije:


Hvala Vam na postavljenom pitanju i ukoliko možemo da Vam pomognemo kontaktirajte nas na telefon 011/32-23-111.

Wizzair avio karte

Plaćanje Wizzair avio karte:
 
  • U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima, subotom od 09:00h do 13:30h. 
  • PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.
  • PREKO INTERNETA - plaćanje visa ili master platnom karticom direktno na našem sajtu wizzair online.
  • ČEKOVIMA GRADJANA - na 6 rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Važna pitanja za avio karte za Hanover

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Hanover?

Iz Beograda za Hanover možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Hanover?

Avio karte za Hanover je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Hanover?

Avio karte za Hanover možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Hanover?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.